Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

I Mirti Bianchi Bilo 4 800Mt From The Sea

Santa Teresa Gallura, Italië

 

i-mirti-bianchi-bilo-4-800mt-from-the-seai-mirti-bianchi-bilo-4-800mt-from-the-seai-mirti-bianchi-bilo-4-800mt-from-the-seai-mirti-bianchi-bilo-4-800mt-from-the-seai-mirti-bianchi-bilo-4-800mt-from-the-sea
Favoriet 
     

    v.a. 620

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    I Mirti Bianchi Bilo 4 800Mt From The Sea in Santa Teresa Gallura

    De residentie I Mirti Bianchi bevindt zich in het bekende stadje Santa Teresa Gallura op een rustige locatie en op enkele minuten lopen van het stadscentrum. De moderne jachthaven biedt gemakkelijke toegang tot het nabijgelegen Corsica en de adembenemende archipel van het eiland La Maddalena.



    De appartementen, met een oppervlakte van 45m², bestaan uit een woonkamer, een tweepersoons slaapbank, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer. Ze kunnen zich bevinden op de begane grond, eerste of tweede verdieping van het drie verdiepingen tellende gebouw in het stadscentrum. De residentie beschikt ook over een verwarmd zwembad met een whirlpool voor volwassenen en kinderen, samen met een lift die hen verbindt met de interne garage.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas