Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento La Marmotta Mountain Retreat

Sauze d Oulx, Italië

 

appartamento-la-marmotta-mountain-retreatappartamento-la-marmotta-mountain-retreatappartamento-la-marmotta-mountain-retreatappartamento-la-marmotta-mountain-retreatappartamento-la-marmotta-mountain-retreat
Favoriet 
     

    v.a. 702

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento La Marmotta Mountain Retreat in Sauze d Oulx

    Op de grens van Frankrijk en Italië is dit eigentijdse appartement gelegen in het hart van het charmante vakantieoord Claviere. Het omliggende landschap is prachtig en biedt het hele jaar door buitenactiviteiten.



    Het appartement bevindt zich op de begane grond van een aantrekkelijk complex met een lichte woonruimte voorzien van grenen lambrisering en kleurrijke meubels. De keuken is goed uitgerust met moderne apparaten. De hoofdslaapkamer heeft een kingsize bed en de tweede slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en een stapelbed. De badkamer heeft een volledig bad met douche, wastafel, bidet en een extra WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella