Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chaberton Romantic Retreat

Sauze d Oulx, Italië

 

chaberton-romantic-retreatchaberton-romantic-retreatchaberton-romantic-retreatchaberton-romantic-retreatchaberton-romantic-retreat
Favoriet 
     

    v.a. 568

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chaberton Romantic Retreat in Sauze d Oulx

    Dit vakantieappartement is ideaal gelegen binnen 30 minuten rijden van Via Lattea, met gemakkelijke toegang tot ski- en snowboardavonturen. Gasten kunnen ook Mont Chaberton, een bergtop in de Franse Alpen, bereiken in 36 minuten rijden. De Kerk van San Maurizio in Claviere ligt slechts 5 minuten wandelen verderop, voor architecturale charme. Diverse skiresorts, inclusief Montgenèvre - Val Clarée, Claviere - Vialattea, en Montgenèvre, liggen binnen 10 minuten rijden. Gasten kunnen ook de middeleeuwse architectuur en het schilderachtige schoon van Cesana Torinese, een skiresort stad slechts 10 minuten rijden verderop, verkennen. Het Avonturenpark Chaberton ligt op 30 minuten rijden voor een dag vol avontuur. De dichtstbijzijnde supermarkt en restaurants zijn een gemakkelijke 10 minuten wandelen van het appartement, en de luchthaven van Turijn ligt op ongeveer een uur en 20 minuten rijden.



    Het appartement beschikt over een warme en gezellige leefruimte met houten interieur, een slimme TV, een pluche sofa en een eetruimte aangesloten aan een goed uitgeruste kitchenette. De slaapkamer biedt een comfortabel tweepersoonsbed, kledingkast, kledingrek, iPod-dockstation en een haardroger. De badkamer is goed verlicht met een bidet, douche en WC. Extra voorzieningen omvatten gratis WiFi, centrale verwarming, koffiezetapparaat en een flatscreen TV.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino