Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Torre In The Center Of Town

Sauze d Oulx, Italië

 

la-torre-in-the-center-of-townla-torre-in-the-center-of-townla-torre-in-the-center-of-townla-torre-in-the-center-of-townla-torre-in-the-center-of-town
Favoriet 
     

    v.a. 810

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Torre In The Center Of Town in Sauze d Oulx

    Het charmante duplex appartement bevindt zich in het hart van Sauze d'Oulx, een populaire vakantiebestemming omringd door spectaculaire bergen, bossen en weiden. Het appartement ligt dicht bij voorzieningen zoals een supermarkt, bars, cafés en restaurants geschikt voor alle leeftijden en budgetten.



    De luchtige woonruimte heeft houten vloeren, een hoekbank en een flatscreen-tv. Glazen deuren leiden naar een balkon met uitzicht op de stad en de bergen. De open keuken is uitgerust met een kookplaat, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Een wenteltrap leidt naar de slaapkamers die verscholen liggen onder de houten dakspanten.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas