Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Simone Vacation Villa With Wifi

Sava, Italië

 

villa-simone-vacation-villa-with-wifivilla-simone-vacation-villa-with-wifivilla-simone-vacation-villa-with-wifivilla-simone-vacation-villa-with-wifivilla-simone-vacation-villa-with-wifi
Favoriet 
     

    v.a. 837

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Simone Vacation Villa With Wifi in Sava

    Deze mooie vakantievilla wacht op u in Sava, in het hart van het gebied Taranto, om u uw vakantie in rust en harmonie te laten doorbrengen.

    Het is omgeven door een grote tuin waar u een buitentafel en stoelen vindt en een buiteneethoek met een zeer typische bank van pallets. Daarnaast is er ook een buitenkeuken en een barbecueplek.

    Ontworpen voor het vermaak van uw viervoeters, gezien de grote ommuurde en beveiligde tuin en voor die van de kleintjes: tafelvoetbal op het buitenterras en basketbalmand voor buitenactiviteiten.

    De locatie stelt u in staat om de stranden van de Ionische Zee in minder dan 10 minuten met de auto te bereiken. U krijgt de gelegenheid om te ontspannen op de stranden van Lizzano, Talsano en Maruggio, die tot de mooiste van de Ionische Zee behoren.

    De villa beschikt over een slaapkamer met een queen-size bed, een inloopkast en een eigen badkamer. Er is ook een hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed, een ladekast en een eigen badkamer met een hydromassagedouche. Het woonkamer-keukengedeelte biedt een ontspanningsruimte met een tweepersoonsslaapbank en een smart-tv. De keuken is volledig uitgerust met een pc, oven, koelkast en kookgerei.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas