Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Sorbo

Scicli, Italië

 

villa-sorbovilla-sorbovilla-sorbovilla-sorbovilla-sorbo
Favoriet 
     

    v.a. 2.153

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Sorbo in Scicli

    Gelegen in Zuid-Sicilië, dichtbij prachtige stranden en historische locaties, bevindt deze villa zich op een ideale plek voor gasten om de regio te genieten. Gelegen aan de oostelijke rand van Scicli, een stad bekend om zijn Siciliaanse barokarchitectuur, uitstekende restaurants en cafés, kunnen bezoekers genieten van de sfeer. De wekelijkse markt van Scicli vindt plaats op dinsdagochtend in Via Saffi.



    De drie verdiepingen tellende villa is fantasierijk en smaakvol gerestaureerd, waarbij hedendaagse accenten gecombineerd zijn met originele kenmerken. Elke verdieping heeft zit- en eethoeken, evenals volledig uitgeruste keukens met een kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Op de begane grond zijn er stenen loggia's met bogen voor buiten dineren en een overdekt eetgedeelte op het balkon van de eerste verdieping.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas