Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Torres

Scicli, Italië

 

villa-torresvilla-torresvilla-torresvilla-torresvilla-torres
Favoriet 
     

    v.a. 1.379

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Torres in Scicli

    Gelegen op een heuvel met uitzicht over de diepblauwe Middellandse Zee, is deze prachtige villa een magische vakantiebestemming voor een gezin of een groep vrienden. Slechts 10 minuten rijden van het mooie strand bij Sampieri, maar gelegen in een rustige plattelandsomgeving, is deze villa perfect geplaatst voor een actieve of zeer ontspannen vakantie. Scicli (10 minuten rijden) is een fascinerende, minder bezochte parel van een stad, vol met Siciliaanse barokarchitectuur.



    Het huis is omgeven door goed onderhouden, ommuurde tuinen, met een privézwembad en heeft slaapplaatsen voor 8 personen. Op een niveau, een verhoogde begane grond, met 3 slaapkamers en charmante terrassen met uitzicht op het zwembad en de tuinen, is vol licht en kleur. De villa is modern maar met een knipoog naar de lokale Siciliaanse architectuur. Er zijn koele, terracotta vloeren door het hele huis.
    De entree leidt naar een heldere zitkamer, een kamer om te ontspannen met een pooltafel, een ruime keuken/eetkamer, en schaduwrijke terrassen voor het dineren in de open lucht.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino