Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Charming Flat Sestri Levante

Sestri Levante, Italië

 

charming-flat-sestri-levantecharming-flat-sestri-levantecharming-flat-sestri-levantecharming-flat-sestri-levantecharming-flat-sestri-levante
Favoriet 
     

    v.a. 1.006

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Charming Flat Sestri Levante in Sestri Levante

    Ontdek de charme van Sestri Levante met onze selectie vakantiehuizen, genesteld in dit pittoreske Italiaanse kuststadje. Gelegen langs de prachtige Ligurische kustlijn, biedt Sestri Levante een perfecte mix van zon, zee en geschiedenis, waardoor het een ideale bestemming is voor reizigers die ontspanning en verkenning zoeken.



    De woonkamer loopt naadloos over in een volledig uitgeruste keuken met een inductiekookplaat, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een magnetron, een oven, een vaatwasser en een koelkast met vriezer. Dit volledig van airconditioning voorziene appartement biedt comfort en is geschikt voor gezinnen met kinderen. Het biedt ook privéparkeergelegenheid en wasfaciliteiten voor uw gemak.

    Slaapgelegenheden

    Slaapkamer 1: Dit is een hoofdslaapkamer met een raam met uitzicht naar buiten. Het heeft een tweepersoonsbed, een ladekast, een stoel en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Deze kamer heeft twee eenpersoonsbedden, een stoel en een kledingkast. Deze kamer heeft ook een raam.
    Slaapkamer 3: Deze kamer met een raam heeft twee eenpersoonsbedden en een stoel.

    Badkamer
    Badkamer 1: Een eigen badkamer die goed is uitgerust met een douche, een bidet, een toilet en een wastafel met een spiegel.
    Badkamer 2: Een eigen badkamer die goed is uitgerust met een douche, een bidet, een toilet en een wastafel met een spiegel.
    Badkamer 3: Een eigen badkamer die goed is uitgerust met een bidet, een wasmachine en een toilet en een wastafel met een spiegel.

    Extra info

    • Gratis wifi • Privéparkeergelegenheid (auto niet nodig) • Lift • Huisdieren niet toegestaan • Kindvriendelijk • Centrale verwarming • Droogrek • Elektrische radiatoren

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas