Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cozy Flat In Sestri Levante

Sestri Levante, Italië

 

cozy-flat-in-sestri-levantecozy-flat-in-sestri-levantecozy-flat-in-sestri-levantecozy-flat-in-sestri-levantecozy-flat-in-sestri-levante
Favoriet 
     

    v.a. 743

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cozy Flat In Sestri Levante in Sestri Levante

    Geniet van de zon in het charmante kustplaatsje Sestri Levante en ontdek de magie van Cinque Terre en Portofino - dit is de ideale uitvalsbasis om de Ligurische kustlijn te verkennen.

    Rustig gelegen op de tweede verdieping van een appartementengebouw, biedt deze moderne vakantieplek comfortabel slaapplaats aan vier gasten en geniet van een mooi uitzicht op de weelderige heuvels en omliggende tuinen.

    De accommodatie ligt in Sestri Levante aan de Ligurische kustlijn in het noordwesten van Italië. De stad is verdeeld in twee verschillende baaien en heeft twee mooie stranden. De betoverende Baia del Silenzio (Baai van de Stilte) met zijn rustige zandstranden en de levendige Baia delle Favole (Baai van Sprookjes) omlijst door pastelkleurige gebouwen en vissersboten, beide op 5 minuten rijden / 20 minuten lopen, elk met een unieke ambiance.

    Het huis is smaakvol ingericht met moderne meubels en voorzieningen. Het beschikt over een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers en een gezellige achtertuin voor ontspanning buiten.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto