Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Grange Hike & Ski - 43D Sestriere

Sestriere, Italië

 

grange-hike-ski-43d-sestrieregrange-hike-ski-43d-sestrieregrange-hike-ski-43d-sestrieregrange-hike-ski-43d-sestrieregrange-hike-ski-43d-sestriere
Favoriet 
     

    v.a. 404

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Grange Hike & Ski - 43D Sestriere in Sestriere

    Sestriere is een pittoresk bergdorpje dat bekend staat om zijn skigebieden van wereldklasse en een prachtig berglandschap, gelegen in de Italiaanse Alpen, vlakbij de Franse grens.

    De accommodatie ligt in het hart van het charmante dorpje Grangesises, op slechts 5 minuten rijden van de badplaats Sestriere. Het omringende landschap is het hele jaar door adembenemend. Sestriere heeft veel te bieden. In de wintermaanden zijn de pistes rondom het resort geschikt voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Er is langlaufen, heliskiën, schaatsen, motorsleeën, hondensleeën en sneeuwschoenwandelen. Er is zelfs een buitenzwembad (verwarmd) dat zowel in de winter als in de zomer geopend is.

    Onze gasten kunnen skipassen voor het skigebied ViaLattea rechtstreeks in ons kantoor in Sestriere kopen.

    Dit open appartement biedt plaats aan 4 personen in comfort. De woonruimte heeft een grote hoekbank met een traditionele buffetkast en een flatscreen digitale TV. De houten eettafel staat naast de open keuken en heeft vier zitplaatsen. De volledig uitgeruste kitchenette is voorzien van een kookplaat, magnetron en koelkast. De slaapkamer heeft een stapelbed en een kledingkast. De banken in de woonkamer kunnen worden omgevormd tot twee comfortabele eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een ruime douche, wastafel, bidet en wc.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi