Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Grange Hike & Ski - 45D Sestriere

Sestriere, Italië

 

grange-hike-ski-45d-sestrieregrange-hike-ski-45d-sestrieregrange-hike-ski-45d-sestrieregrange-hike-ski-45d-sestrieregrange-hike-ski-45d-sestriere
Favoriet 
     

    v.a. 404

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Grange Hike & Ski - 45D Sestriere in Sestriere

    Sestriere is een pittoresk bergdorpje dat bekend staat om zijn skigebieden van wereldklasse en een prachtig berglandschap, gelegen in de Italiaanse Alpen, vlakbij de Franse grens.

    De accommodatie ligt in het hart van het charmante dorpje Grangesises, op slechts 5 minuten rijden van de badplaats Sestriere. Het omringende landschap is het hele jaar door adembenemend. Sestriere heeft veel te bieden. In de wintermaanden zijn de pistes rondom het resort geschikt voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Er is langlaufen, heliskiën, schaatsen, motorsleeën, hondensleeën en sneeuwschoenwandelen. Er is zelfs een buitenzwembad (verwarmd) dat zowel in de winter als in de zomer geopend is.

    Onze gasten kunnen skipassen voor het skigebied ViaLattea rechtstreeks in ons kantoor in Sestriere kopen.

    De woonruimte van het appartement beschikt over een hoekbank met een flatscreen-tv, een traditionele houten dressoir en Franse ramen die leiden naar een aantrekkelijk houten balkon. De kitchenette is uitgerust met een kookplaat, magnetron en koelkast. Het slaapgedeelte heeft een tweepersoonsbed en een grote kledingkast, terwijl de banken in de woonkamer omgevormd worden tot 2 eenpersoonsbedden. De betegelde badkamer bevat een douche, wastafel, bidet en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi