Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Teleo 76 Ski In - Ski Out 50m

Sestriere, Italië

 

teleo-76-ski-in-ski-out-50mteleo-76-ski-in-ski-out-50mteleo-76-ski-in-ski-out-50mteleo-76-ski-in-ski-out-50mteleo-76-ski-in-ski-out-50m
Favoriet 
     

    v.a. 1.201

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Teleo 76 Ski In - Ski Out 50m in Sestriere

    Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping van een modern verblijf direct naast de pistes in het resort van Sestriere. Het is dichtbij skiliften en een pendelbus, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor een vakantie gedurende het hele jaar. Het vliegveld van Turijn ligt op 1 uur en 25 minuten rijden van het complex.



    Het appartement heeft plaats voor 4 personen en beschikt over een lichte woonkamer met schuifdeuren die uitkomen op een privébalkon met uitzicht op de bergen. Er is een sofa, een salontafel, een dressoir, een flatscreen HD-TV en een eettafel met 4 zitplaatsen. De open keuken is voorzien van een kookplaat, magnetron en koelkast. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een grote kledingkast, terwijl in de woonkamer 2 enkele sofa bedden staan. De ruime badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, bidet en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome