Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Teleo 83 50m Ski In - Ski Out 50m

Sestriere, Italië

 

teleo-83-50m-ski-in-ski-out-50mteleo-83-50m-ski-in-ski-out-50mteleo-83-50m-ski-in-ski-out-50mteleo-83-50m-ski-in-ski-out-50mteleo-83-50m-ski-in-ski-out-50m
Favoriet 
     

    v.a. 620

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Teleo 83 50m Ski In - Ski Out 50m in Sestriere

    Het appartement bevindt zich in het centrum van het vakantieoord Sestriere, dicht bij de skiliften en de pendelbus. In de wintermaanden zijn de pistes geschikt voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Er is mogelijkheid tot langlaufen, heli-skiën, schaatsen, sneeuwscooteren, hondensleeën en sneeuwschoenwandelen.



    Het appartement, geschikt voor 4 personen, heeft een lichte woonkamer met een privébalkon dat uitkijkt over de bergen. De woonkamer is voorzien van een sofa, salontafel, dressoir en een flatscreen HD-TV. De eettafel, naast de open keuken, biedt plaats aan 4 personen, terwijl de kitchenette is uitgerust met een inductiekookplaat, magnetron, vriezer en koelkast. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De sofa in de woonkamer kan worden omgevormd tot een tweede tweepersoonsbed. De ruime, betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel, bidet en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino