Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Demetra 200m from sea

Siracusa, Italië

 

casa-demetra-200m-from-seacasa-demetra-200m-from-seacasa-demetra-200m-from-seacasa-demetra-200m-from-seacasa-demetra-200m-from-sea
Favoriet 
     

    v.a. 746

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Demetra 200m from sea in Siracusa

    Dit praktische appartement is rustig gelegen in het hart van Ortigia, op slechts een minuut lopen van de zee. Het kleine eiland Ortigia staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en ligt voor de kust van Syracuse op Sicilië. Ortigia staat bekend om zijn historische centrum en prachtige architectuur en is door drie bruggen met het vasteland verbonden. De accommodatie ligt dicht bij Forte Giovannello en biedt een prachtig uitzicht op het eiland en de omliggende zee.



    De accommodatie beschikt over een open woonruimte met een eethoek en een kleine kitchenette. De woonkamer is ingericht met een slimme flatscreen-tv, een comfortabele slaapbank, een dressoir en een eettafel met twee stoelen en is perfect om te ontspannen. De volledig uitgeruste kitchenette is voorzien van een kookplaat, oven, koffiezetapparaat, magnetron en koelkast met vriesvak. De lichte en luchtige slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een kledingkast, terwijl de badkamer is uitgerust met een douche, bidet, wastafel en toilet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi