Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tiche Home 200m From Sea

Siracusa, Italië

 

tiche-home-200m-from-seatiche-home-200m-from-seatiche-home-200m-from-seatiche-home-200m-from-seatiche-home-200m-from-sea
Favoriet 
     

    v.a. 935

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tiche Home 200m From Sea in Siracusa

    Dit karaktervolle appartement is een prachtige uitvalsbasis om Ortigia te verkennen en het lokale Siciliaanse leven te ervaren. Dit pand is gunstig gelegen op een minuut lopen van de zee en Ortigia's historische Forte Giovannello en biedt comfortabel plaats aan zes gasten.

    Ortigia is verbonden met het vasteland door drie bruggen en is de thuisbasis van vele uitstekende restaurants en cafés, waar je kunt genieten van de traditionele Siciliaanse keuken en een aantal van de beste wijnen van de regio kunt proeven.

    Voor zonaanbidders is er de kleine baai Cala Rossa op 13 minuten lopen van de accommodatie aan de oostkant van het eiland. Dit is een populaire plek om te zwemmen en te zonnebaden. Het water is kristalhelder en er zijn verschillende rotsen waar je een handdoek kunt neerleggen en van de zon kunt genieten.

    Er is ook een populair zandstrand op ongeveer 15 minuten rijden met de auto - Spiaggia di Arenella. Het strand is goed uitgerust met ligstoelen, parasols en strandbars.

    De oorspronkelijke stenen structuur van het gebouw is decoratief blootgesteld aan de muren en bogen, met mooi tegelwerk in de keuken. Het woonoppervlak omvat een ruimte voor een eethoek en een kleine kitchenette. Het is gemeubileerd met een slimme flatscreen-tv, een slaapbank, een dressoir en een eettafel met vier stoelen. De kitchenette is volledig uitgerust met een kookplaat, oven, koffiemachine, magnetron en koel-vriescombinatie.

    Slapen:
    Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is gemeubileerd met een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is gemeubileerd met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast.
    Extra: Er is een tweepersoonsslaapbank in de woonruimte.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella