Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cinzia Apartment Front Beach

Sirmione, Italië

 

cinzia-apartment-front-beachcinzia-apartment-front-beachcinzia-apartment-front-beachcinzia-apartment-front-beachcinzia-apartment-front-beach
Favoriet 
     

    v.a. 957

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cinzia Apartment Front Beach in Sirmione

    Beleef een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer met dit vakantieappartement aan het meer in Sirmione!

    Het vakantieappartement ligt tegenover het uitgeruste strand van Sirmione, langs de prachtige promenade langs het meer van het bruisende resort.

    Als u het ruime appartement met airconditioning binnenstapt, vindt u een grote en uitnodigende woonkamer met een comfortabele bank en een smart-tv, ideaal om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen. De eettafel vormt het decor voor heerlijke maaltijden, terwijl directe toegang tot het terras het mogelijk maakt om te zonnebaden, te genieten van verfrissende hapjes of te genieten van een heerlijk diner terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op de tuin.

    Voor momenten van ontspanning in de buitenlucht kunnen gasten gebruikmaken van de gemeenschappelijke tuin en het gemeenschappelijke buitenzwembad - de perfecte plekken om te ontspannen en te zonnebaden in de Italiaanse zon. Om uw verblijf nog gemakkelijker te maken, staat er bij deze vakantiewoning op de begane grond een privégarage tot uw beschikking. En met restaurants, bars en het strand, gunstig gelegen tegenover het pand, heeft u gemakkelijk toegang tot lokale lekkernijen en heerlijke kustactiviteiten.








    Keuken
    De volledig uitgeruste keuken is geschikt voor culinaire liefhebbers en biedt een handige ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden en essentiële voorzieningen zoals een magnetron, koffiezetapparaat en koelkast.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een grote tweepersoonsslaapkamer met een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een comfortabele tweepersoonsslaapkamer met een eenpersoonsbed en een uitschuifbaar eenpersoonsbed en kledingkast.

    badkamer

    Badkamer 1: De volledig betegelde badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en bidet.

    Extra informatie

    • Gratis Wi-Fi • Garage • Extra Kindvriendelijk • Haardroger • Airconditioning en centrale verwarming • Auto is essentieel • Huisdieren niet toegestaan • Houd er rekening mee dat badmutsen vereist zijn voor gebruik van het zwembad

    Samen met het naastgelegen appartement (ID 5986) is dit 2-slaapkamerappartement voor 4 personen perfect voor twee gezinnen.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto