Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Limoneto with shared pool

Sorrento, Italië

 

casa-limoneto-with-shared-poolcasa-limoneto-with-shared-poolcasa-limoneto-with-shared-poolcasa-limoneto-with-shared-poolcasa-limoneto-with-shared-pool
Favoriet 
     

    v.a. 9.238

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Limoneto with shared pool in Sorrento

    Het huis ligt op 900 meter van het zandstrand van Marina Grande en op 500 meter van het historische centrum van Sorrento.
    Dit prachtige gebouw maakt deel uit van een gerenoveerde boerderij en is omgeven door een groot omheind groen gebied; verdeeld in twee aparte ingangen, biedt het aparte en comfortabele gemeenschappelijke ruimtes voor alle gasten.
    De ruime buitenruimte is tot in de puntjes verzorgd en biedt: veranda's en twee gazebos; een gemeenschappelijk zwembad met parasols, buitendouche, ligstoelen, dekstoelen, tafels en stoelen; een grote tuin gedeeld met citroen-, sinaasappel-, olijfbomen en sierplanten, evenals gebieden met tafels en stoelen, hangmatten en schommels voor kinderen. Opmerkelijk is het grote houten tuinpaviljoen met een lange tafel, ideaal om maaltijden te nuttigen - inclusief pizza bereid in de houtoven - bereid door de eigenaren die in een deel van dezelfde boerderij wonen. Het zwembad (9x5m) en alle gemeenschappelijke buitenruimtes worden gedeeld met de eigenaren.

    Het huis heeft een oppervlakte van 130 m2 en is geschikt voor 10 personen.

    Op de begane grond van het eerste deel van het huis bevindt zich de eetruimte met TV, airconditioning en verwarming, een tafel voor 8 personen, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat. De professionele keuken beschikt over een grote koelkast met vriezer, een 5-pits kookplaat, oven, mokapot, magnetron en andere kleine apparaten. 3 slaapkamers en 4 elegante badkamers, goed afgewerkt en ruim, zijn verdeeld over twee verdiepingen. Het tweede deel van het huis heeft twee verdiepingen: op de begane grond is er een woonruimte met een kleine kitchenette, en op de bovenverdieping zijn er 2 slaapkamers met elk 2 elegante badkamers.

    EERSTE DEEL VAN HET HUIS

    BEGANE GROND:

    Slaapkamer 1 met eigen badkamer: Queensize bed, TV, bureau, airconditioning en verwarming, openslaande deuren naar buiten
    Eigen badkamer Slaapkamer 1: Wastafel, WC, bidet en douchecabine
    Gastentoilet: Wastafel en WC
    BOVENVERDIEPING (bereikbaar vanaf de begane grond via ongeveer 15 treden of met de lift):

    Slaapkamer 2 met eigen badkamer: Queensize bed, airconditioning en verwarming, TV
    Slaapkamer 3 met eigen badkamer: Queensize bed, airconditioning en verwarming, TV
    Eigen badkamer Slaapkamer 2: Wastafel, WC, bidet en douchecabine
    Eigen badkamer Slaapkamer 3: Wastafel, WC, bidet en douchecabine
    TWEEDE DEEL VAN HET HUIS:

    Slaapkamer 4 met eigen badkamer: Queensize bed, 1 eenpersoonsbed, airconditioning en verwarming, TV
    Slaapkamer 5 met eigen badkamer: Queensize bed, 1 eenpersoonsbed, airconditioning en verwarming, TV
    Eigen badkamer Slaapkamer 4: Wastafel, WC, bidet en douchecabine
    Eigen badkamer Slaapkamer 5: Wastafel, WC, bidet en douchecabine


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi