Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Capo Falcone B. Premium

Stintino, Italië

 

capo-falcone-b-premiumcapo-falcone-b-premiumcapo-falcone-b-premiumcapo-falcone-b-premiumcapo-falcone-b-premium
Favoriet 
     

    v.a. 907

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Capo Falcone B. Premium in Stintino

    Het in 2020 gebouwde pand ligt op enkele honderden meters van het prachtige strand La Pelosa, dat uitkijkt over het mariene beschermde gebied van Asinara-eiland, aangewezen als Nationaal Park in 2002. Het stadje Stintino, bekend om zijn pittoreske haven en jachthaven, ligt op slechts 4 km afstand, wat het gebruik van een auto aanbevolen maakt voor gemakkelijke toegang.



    De appartementen zijn fijn gemeubileerd en voorzien van alle gemakken, met opties voor eenheden op de begane grond met een patio of tweede verdieping eenheden met een terras voorzien van tafel en stoelen. Het Bilocale Premium appartement biedt 38m² aan ruimte met een woonkamer inclusief kitchenette, koelkast, vaatwasser, tweepersoons slaapbank, tweepersoons slaapkamer en badkamer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas