Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dimora Oleandro 50mt From Beach

Stintino, Italië

 

dimora-oleandro-50mt-from-beachdimora-oleandro-50mt-from-beachdimora-oleandro-50mt-from-beachdimora-oleandro-50mt-from-beachdimora-oleandro-50mt-from-beach
Favoriet 
     

    v.a. 840

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Dimora Oleandro 50mt From Beach in Stintino

    Het perfecte familie-uitje ligt op slechts 50 meter van La Spiaggia delle Tonnare.

    De prachtige stad Stintino heeft een van de mooiste uitzichten in de hele Middellandse Zee, ligt in het uiterste noordwesten van Sardinië en trekt jaarlijks toeristen van over de hele wereld dankzij de wilde en ongerepte natuur die de gastvrije stad omringt. Een van de sterke punten van de stad Stintino is juist dat het ver van de grootste stedelijke centra van het eiland ligt, en dus ondergedompeld is in een landelijk, maritiem paradijs dat nog steeds intact is gebleven.

    Het appartement heeft een moderne mediterrane stijl, met een goed uitgeruste kitchenette die een fornuis, magnetron, koelkast en vriezer bevat. Het woongedeelte beschikt over een eettafel voor 4 personen, een comfortabele bank, een flatscreen TV en grote Franse deuren die leiden naar een privé, schaduwrijk terras. Slaapgelegenheden omvatten een tweepersoonsbed in Slaapkamer 1, 2 eenpersoonsbedden in Slaapkamer 2, en een dubbele slaapbank in de woonkamer. De badkamer is volledig uitgerust met een aparte douche, bidet, wastafel en toilet. Andere voorzieningen zijn een buiteneethoek, gedeelde tuin, wasmachine, gratis Wi-Fi, haardroger, airconditioning en huisdieren zijn toegestaan.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas