Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Fiore Di Stintino

Stintino, Italië

 

il-fiore-di-stintinoil-fiore-di-stintinoil-fiore-di-stintinoil-fiore-di-stintinoil-fiore-di-stintino
Favoriet 
     

    v.a. 927

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Fiore Di Stintino in Stintino

    Het appartement ligt in een rustige omgeving, maar dichtbij veel van de voorzieningen van Stintino. Er is een supermarkt op slechts 3 minuten afstand en een scala aan restaurants voor alle budgetten. Voor meer zelfcateringmogelijkheden is de wekelijkse markt van Stintino op donderdagochtend, Piazza dei 45, (4 minuten rijden) een schatkamer aan verse lokale producten en delicatessen.

    Dit appartement op de begane grond ligt in een rustig complex, midden in de natuur aan de rand van Stintino. Het appartement is geschikt voor 4 personen en is een ideale vakantiemogelijkheid voor familie of vrienden die een ontspannende strandvakantie willen combineren met iets actievers in dit ongerepte deel van Noordwest-Sardinië.

    Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een ruim, gedeeltelijk schaduwrijk terras met een hoekbank, ideaal voor zonsondergangen of om buiten te ontspannen.

    De voordeur van het appartement bereikt u via een korte trap naar een groot openslaand raam. Binnen is er een open woonkamer, ingericht met een bank, een eettafel met stoelen en een groot houten dressoir. Aan het einde, gescheiden door een kleine ontbijtbar, bevindt zich een sfeervol betegelde kitchenette. Deze is goed uitgerust met een kookplaat, oven, koffiezetapparaat en koelkast/vriezer.

    Slaaparrangementen
    Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer heeft een kingsize tweepersoonsbed en een grote houten kledingkast.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is ingericht met twee eenpersoonsbedden en een houten kledingkast.

    Badkamer
    De nieuwe badkamer is voorzien van een douche, wastafel, bidet, toilet en wasmachine.

    extra informatie
    • Gratis Wi-Fi (draagbaar apparaat) • Terras en eetgedeelte buiten • BBQ • Gemeenschappelijke tuin • Houtkachel • Plafondventilatoren • Wasmachine • Haardroger • Openbare parkeergelegenheid - auto noodzakelijk


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto