Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sea Villas 4IN 1Km From The Beach

Stintino, Italië

 

sea-villas-4in-1km-from-the-beachsea-villas-4in-1km-from-the-beachsea-villas-4in-1km-from-the-beachsea-villas-4in-1km-from-the-beachsea-villas-4in-1km-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 634

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sea Villas 4IN 1Km From The Beach in Stintino

    De residentie Sea Villas bevindt zich binnen het Country Paradise complex in Punta su Torrione, met uitzicht op zee en op enkele kilometers van Stintino. De directe omgeving biedt diensten zoals bars, restaurants, markten, apotheken en winkels.



    Villa 4IN beschikt over een woonkamer met een kitchenette en een dubbele slaapbank, een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer en toegang tot een gedeeld zwembad.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella