Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Miriana Stresa Centro

Stresa, Italië

 

casa-miriana-stresa-centrocasa-miriana-stresa-centrocasa-miriana-stresa-centrocasa-miriana-stresa-centrocasa-miriana-stresa-centro
Favoriet 
     

    v.a. 757

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Miriana Stresa Centro in Stresa

    Ontsnap naar dit gezellige thuis weg van huis, op slechts een steenworp afstand van de oevers van het Lago Maggiore!

    Het vakantieverblijf ligt in het hart van Stresa, een belangrijke toeristische bestemming aan het Lago Maggiore. Gasten kunnen gemakkelijk te voet genieten van het beste van deze stad aan het Lago Maggiore. Vanaf de goed bereikbare locatie van het appartement liggen een supermarkt en diverse restaurants, evenals de prachtige Stresa-pier en lido's op slechts een steenworp afstand.

    Je zult het leuk vinden:
    -accommodatie dicht bij alle voorzieningen
    -openbare parkeergarages in de buurt
    -keuken met al het benodigde keukengerei om heerlijke maaltijden te bereiden



    Deze vakantiewoning op de begane grond ligt in het hart van Stresa en is ideaal voor maximaal 3 personen en geschikt voor reizigers van alle leeftijden. Het appartement beschikt over een goed uitgeruste kitchenette met binneneethoek en alle moderne voorzieningen om een zorgeloze vakantie voor familie en vrienden te bieden. U kunt gebruikmaken van een koelkast met vriesvak, een broodrooster, een koffiezetapparaat en een waterkoker.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: De slaapkamer heeft een kingsize tweepersoonsbed, een eenpersoonsslaapbank en een kledingkast.

    Badkamer

    Badkamer 1: De volledig ingerichte badkamer heeft een douche, toilet en bidet.

    Aanvullend

    • Draagbaar Wi-Fi-apparaat (tegen betaling) • Huisdieren toegestaan • Openbare parkeergelegenheid • Kindvriendelijk • Geschikt voor ouderen

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome