Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Charming Magognino Stresa Hills Lake View

Stresa, Italië

 

charming-magognino-stresa-hills-lake-viewcharming-magognino-stresa-hills-lake-viewcharming-magognino-stresa-hills-lake-viewcharming-magognino-stresa-hills-lake-viewcharming-magognino-stresa-hills-lake-view
Favoriet 
     

    v.a. 665

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Charming Magognino Stresa Hills Lake View in Stresa

    Ontsnap naar dit gezellige en heerlijk rustige uitje met uitzicht op het meer voor 4 personen!

    Dit vakantieappartement op een heuvel is ideaal om te genieten van de schoonheid van het Lago Maggiore en de beroemde Borromeïsche eilanden te bezoeken, met zijn prachtige barokke paleis en terrastuinen, of om een boottocht te maken naar Isola dei Pescatori, een charmant vissersdorpje. Gasten bevinden zich op slechts 15 minuten rijden van Stresa, waar ze kunnen genieten van de veerverbinding naar de Borromeïsche eilanden, de botanische tuinen in de Alpen, de typische sfeer van het stadje aan het meer, golf en Pallanvicino Park. In de buurt vindt u verschillende wandelpaden waar u van kunt genieten, zoals Sentiero dei Castagni, Sentiero delle Machere en Mulattieria Magonino-Calogna.

    Dit balkonretraite op de bovenste verdieping wordt omgeven door een goed onderhouden gemeenschappelijke tuin en ligt op rijafstand van het prachtige Lago Maggiore. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen. Binnen beschikt het gloednieuwe appartement over een gezellige woonkamer en moderne entertainmentvoorzieningen zoals een Smart TV en gratis Wi-Fi, gecombineerd met de meer tijdloze voorzieningen zoals een boekenbibliotheek en zitplaatsen in de open lucht om van te genieten. Om een zorgeloze vakantie te garanderen, is het appartement met één slaapkamer voorzien van een goed uitgeruste keuken-eetkamer met een vaatwasser, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak.




    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: De slaapkamer met uitzicht op het meer, een mooi klein balkon, een kingsize tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Woonkamer: De slaapbank in de woonkamer is geschikt voor 2 personen.

    Badkamer

    Badkamer 1: De complete badkamer heeft een douche, toilet en bidet.

    Extra informatie

    • Gratis Wi-Fi • Huisdiervriendelijk • Boekenbibliotheek • Kindvriendelijk • Smart TV • Gemeenschappelijke tuin • Wasmachine • Haardroger

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi