Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Easy Central Stresa

Stresa, Italië

 

easy-central-stresaeasy-central-stresaeasy-central-stresaeasy-central-stresaeasy-central-stresa
Favoriet 
     

    v.a. 787

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Easy Central Stresa in Stresa

    Op zoek naar een mooi appartement voor uw komende vakantie aan het Lago Maggiore? Dit appartement met één slaapkamer nabij het centrum van Stresa zou een perfecte keuze kunnen zijn.

    Het appartement ligt benijdenswaardig dicht bij het meer en diverse voorzieningen. Het ligt in het centrum van de stad en de meeste plaatsen zijn te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Er is een treinstation op loopafstand. Het prachtige uitzicht op het meer kan worden bewonderd door 300 meter te lopen. Er is een bar naast de deur (jonge gasten zijn er dol op, maar tijdens het zomerseizoen kunnen sommigen luidruchtig zijn), restaurants, winkels en de supermarkt op een steenworp afstand. Sportliefhebbers zullen blij zijn te weten dat er op korte rijafstand van het appartement een tennisbaan en een golfbaan liggen.

    Het moderne appartement op de tweede verdieping is geschikt voor vier personen en ruim genoeg voor een comfortabele en ontspannen vakantie. Er is een balkon om de sfeer te verbeteren en frisheid te bieden. Deze is toegankelijk vanuit de woonkamer en de keuken. Het huiselijke interieur van de woonkamer bestaat uit een eettafel en een comfortabele bank. De keuken is goed uitgerust met een ontbijttafel, een koffiezetapparaat, een oven, een broodrooster, een kookplaat, een waterkoker en een koelkast.






    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: De charmante kamer is ingericht met een kledingkast, een tweepersoonsbed, een bureau en een flatscreen-tv.
    De tweepersoonsslaapbank in de woonkamer is ideaal voor 2 gasten om comfortabel te slapen.

    Badkamer

    De opvallend blauw betegelde badkamer heeft een ligbad met douche, een bidet, een wastafel en een toilet.

    Aanvullend

    • Gratis internet • 40 treden buiten • Centrale verwarming • Haardroger • Eigen parkeerplaats

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella