Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Laura's Cozy Apartment Stresa Center

Stresa, Italië

 

lauras-cozy-apartment-stresa-centerlauras-cozy-apartment-stresa-centerlauras-cozy-apartment-stresa-centerlauras-cozy-apartment-stresa-centerlauras-cozy-apartment-stresa-center
Favoriet 
     

    v.a. 858

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Laura's Cozy Apartment Stresa Center in Stresa

    Dit penthouse-appartement (met lift) ligt in het hart van de Italiaanse badplaats Stresa en biedt comfortabel plaats aan vier gasten. Dit huisdiervriendelijke appartement is gunstig gelegen op een paar minuten lopen van zowel de haven als het treinstation, met vele restaurants, bars, boetieks en supermarkten ook binnen handbereik. Een klein balkon is de ideale plek om te ontspannen met een aperitief na een drukke dag vol ontdekkingen. Het Stresa-strand ligt op 8 minuten lopen.

    Gelegen op een ideale locatie aan de oevers van de Borromeïsche Golf, kijkt Stresa uit over het unieke Isola Bella en is het een van de populairste resorts van het Lago Maggiore.
    Het prachtige wandelgebied Passeggiata Lungo Lago ligt op loopafstand en degenen die de Borromeïsche eilanden willen verkennen, kunnen een van de veerboten nemen in de haven, op 5 minuten lopen. Het beroemde Ortameer ligt op een halfuur rijden.

    Voor golfers ligt Golf Club Alpino di Stresa op 13 minuten rijden, en voor natuurliefhebbers zijn de prachtige villa's van Stresa, zoals Park Villa Pallavicino, vlakbij en gemakkelijk te voet bereikbaar.





    De woning beschikt over een aparte keuken en een open woon-/eetkamer. De woonruimte is voorzien van een flatscreen-tv, een grote bank, een fauteuil en een opbergruimte. De eettafel biedt plaats aan 4 personen. De keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, kookplaat, oven en Nespresso-apparaat.

    Slaaparrangementen
    Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer heeft toegang tot het balkon, een comfortabel kingsize bed en een grote inbouwkast
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is ingericht met een eenpersoonsbed met uitschuifbaar bed, een kledingkast en een ladekast

    Badkamers
    Badkamer: De badkamer is voorzien van een douche in bad, bidet, toilet en wastafel

    Aanvullend
    • Gratis Wi-Fi • Kindvriendelijk • Diervriendelijk • Geschikt voor ouderen • Auto niet noodzakelijk • Rustige ligging • In de stad • Uitzicht op het meer • Zeer zonnig

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto