Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rooftop On Stresa Lake View

Stresa, Italië

 

rooftop-on-stresa-lake-viewrooftop-on-stresa-lake-viewrooftop-on-stresa-lake-viewrooftop-on-stresa-lake-viewrooftop-on-stresa-lake-view
Favoriet 
     

    v.a. 1.078

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Rooftop On Stresa Lake View in Stresa

    Prachtig uitzicht op het meer en een dakterras waar u buiten kunt dineren, maken deze vakantiewoning perfect voor een dromerige vakantie aan het Lago Maggiore!

    De vakantiewoning is gelegen in het centrum van Stresa, een belangrijke toeristische bestemming aan het Lago Maggiore en een auto is niet nodig om te genieten van het beste van dit stadje aan de oever van het meer. Vanaf de locatie van het penthouse zijn een supermarkt en diverse restaurants, evenals de prachtige Stresa-pier, op slechts een steenworp afstand.

    Ook dichtbij ligt de veerbootterminal, de prachtige Villa Pallavicino met tuinen uit de 19e eeuw, en een wandelgebied waar u kunt verdwalen in de rustige natuur. Op 20 minuten lopen kunnen gasten de veerboten nemen naar de beroemde Borromeïsche eilanden, en genieten van hun fantastische schoonheid met Romeinse baden, Villa Emden en kleine maar spectaculaire stranden.





    Dit vakantiepenthouse met één slaapkamer voor maximaal 4 personen ligt op slechts een steenworp afstand van de Stresa Pier en belooft een ontspannen en zalige vakantie met familie en vrienden. Er is een groot, zonnig terras waar u buiten kunt dineren, barbecuefaciliteiten en ligstoelen om te luieren met enkele van de beste zonsondergangen over het meer. Binnen bieden levendige en ruime interieurs, samen met een muziekstereo en omkeerbare airconditioning de ideale ruimte om in uw eigen tempo te ontspannen. Er is ook een zeer ruime eethoek met een moderne en nieuw ingerichte kitchenette met een inductiekookplaat, koffiezetapparaat, oven, koelkast en broodrooster.

    Slaaparrangementen

    De woonkamer met uitzicht op het meer heeft een grote slaapbank voor twee personen waar twee gasten comfortabel kunnen slapen.

    Slaapkamer 1: De lichte slaapkamer met uitzicht op het meer heeft houten vloeren en een kingsize tweepersoonsbed.
    Voor extra gemak is er ook een kledingkast beschikbaar.

    Badkamer

    Badkamer 1: De volledig ingerichte badkamer heeft een douche, toilet, haardroger en bidet.

    Extra voorzieningen

    • Draagbaar Wi-Fi-apparaat (gratis) • Huisdieren toegestaan op aanvraag • Openbare parkeergelegenheid • Niet geschikt voor ouderen (locatie op de vierde verdieping bereikbaar via 80 treden) • Wasmachine • Auto niet nodig • Gratis babybedje en kinderstoel • Kindvriendelijk
    • Airconditioning

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino