Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sweet Escape Stresa Center

Stresa, Italië

 

sweet-escape-stresa-centersweet-escape-stresa-centersweet-escape-stresa-centersweet-escape-stresa-centersweet-escape-stresa-center
Favoriet 
     

    v.a. 968

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sweet Escape Stresa Center in Stresa

    Geniet van het beste van het Lago Maggiore vanuit dit balkonappartement op de tweede verdieping in het hart van Stresa!

    De vakantiewoning is gelegen in het hart van Stresa, een belangrijke toeristische bestemming aan het Lago Maggiore en een auto is niet nodig om te genieten van het beste van deze stad aan het Lago Maggiore. Door de gunstige ligging van het appartement zijn een supermarkt en diverse restaurants, evenals de prachtige Stresa-pier, op slechts een steenworp afstand te vinden. Ook dichtbij ligt de veerbootterminal, de prachtige Villa Pallavicino met tuinen uit de 19e eeuw, en een wandelgebied waar u kunt verdwalen in de rustige natuur.

    Gelegen in een goed onderhouden en centraal gelegen zone, belooft deze huurwoning met één slaapkamer voor 4 personen een van de meest comfortabele en handige vakantie-ervaringen.






    Binnen heeft het vakantieappartement een comfortabele woonkamer, compleet met een slaapbank, een digitale flatscreen-tv, een eetruimte binnen en draagbare WiFi. De woonkamer heeft tevens directe toegang tot het privébalkon dat uitkijkt op de Via De Vit en waar u kunt genieten van pure momenten van ontspanning.

    Voor een volledig zorgeloos verblijf beschikt het appartement over een goed uitgeruste kitchenette met een oven, koelkast, broodrooster en koffiezetapparaat. Er is ook een handige lift beschikbaar.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: De lichte slaapkamer heeft een kingsize tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Extra: De woonkamer heeft een grote slaapbank voor twee personen waar twee gasten comfortabel kunnen slapen.

    Badkamer

    Badkamer 1: De volledig ingerichte badkamer heeft een bad met douche, toilet en bidet.

    Extra voorzieningen

    • Draagbaar Wi-Fi-apparaat (tegen betaling) • Huisdieren toegestaan op aanvraag • Openbare parkeergelegenheid • Centrale verwarming • Strijkvoorzieningen

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino