Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Badia 1

Tavarnelle Val di Pesa, Italië

 

la-badia-1la-badia-1la-badia-1la-badia-1la-badia-1
Favoriet 
     

    v.a. 1.320

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Badia 1 in Tavarnelle Val di Pesa

    Gelegen in de Chianti Classico regio, bevindt dit landhuis zich op een groene heuvel omringd door twintig hectare grond. Bereikbaar via een een kilometer lange onverharde weg, biedt het huis een prachtig uitzicht op het klooster van Badia a Passignano en is het een uitstekend startpunt voor het verkennen van centraal Toscane. Op slechts 12 minuten rijden van het historische stadje San Casciano en binnen handbereik van populaire bestemmingen zoals Florence, Sienna, San Gimignano, Volterra en Montepulciano. Dichtstbijzijnde bar en restaurant op 5 minuten rijafstand. Florence Airport is 40 kilometer en Pisa Airport is 82 kilometer van het huis verwijderd.



    De tweelaagse schuur beschikt over een gezellige woonkamer, goed uitgeruste eetkeuken en drie charmante slaapkamers uitgerust met airconditioning. Moderne voorzieningen omvatten een flatscreen-tv, koffiezetapparaat, vaatwasser, oven, broodrooster en meer. De badkamers zijn uitgerust met douches, badkuipen en alle benodigde faciliteiten. De residentie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, buitenmeubilair, een privétuin en een pergola voor buiten dineren en loungen.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome