Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Badia 3

Tavarnelle Val di Pesa, Italië

 

la-badia-3la-badia-3la-badia-3la-badia-3la-badia-3
Favoriet 
     

    v.a. 688

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Badia 3 in Tavarnelle Val di Pesa

    Het huis met een exclusieve loggia bevindt zich in Chianti Classico, bekend om zijn gerenommeerde wijnen. Met uitzicht op het oude klooster van Badia a Passignano, ligt het huis op korte rijafstand van San Casciano, waar je cafés, restaurants en culturele locaties vindt. Dagtochten naar Florence, Siena en San Gimignano zijn gemakkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde bar en restaurant zijn op 5 minuten rijden van het huis, met ook golfbanen in de nabijheid. De luchthaven van Florence is 40 km verderop, en de luchthaven van Pisa is 82 km verwijderd.



    De woonkamer met stenen vloer heeft een mix van klassieke decoratie en moderne gemakken, inclusief een grote flatscreen-tv en een comfortabele zithoek. De open keuken is volledig uitgerust met een eethoek, koffiemachine, magnetron, vaatwasser en meer. De elegante slaapkamer bevat een traditioneel tweepersoonsbed en een garderobe, met een extra tweepersoons slaapbank in de woonkamer. De goed onderhouden badkamer biedt een bad, wastafel, bidet en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino