Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Luisel

Tenno, Italië

 

ca-luiselca-luiselca-luiselca-luiselca-luisel
Favoriet 
     

    v.a. 735

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Luisel in Tenno

    Geniet van het schilderachtige uitzicht op de bergen en de authentieke charmes van Tenno, vanuit deze flexibele duplex in de buurt van Riva del Garda!

    Dit huis met 2 slaapkamers ligt binnen handbereik van het Tennomeer en op slechts 11 minuten rijden van de voorzieningen en bezienswaardigheden van Riva del Garda. Het is de perfecte uitvalsbasis voor 2 koppels of een gezin van 6 om te ontspannen in de zon, te genieten van de buitensporten en de bezienswaardigheden.

    Het appartement op de 3e verdieping bevindt zich in een authentiek stadshuis in het charmante centrum van Tenno. Intern biedt het appartement op twee niveaus een moderne WiFi-geïnspireerde indeling, bestaande uit een ruime open keuken en eetkamer, met zichtbare balkenplafond en een zithoek met een flatscreen-tv. De uitnodigende leefruimte wordt aangevuld met 2 gezinsvriendelijke slaapkamers, beide met hetzelfde charmante zichtbare balkenplafond. De hoofdslaapkamer biedt een tweepersoonsbed, een extra eenpersoonsbed en directe toegang tot een zonnig balkon. Het uitzicht over Tenno en het bergzicht bieden een prachtige achtergrond om van een drankje te genieten, vanaf het café bistro setje dat wordt aangeboden. De 2e slaapkamer heeft ook een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een grote inbouwkast, waardoor flexibele groepen van maximaal 6 personen kunnen verblijven. Een moderne ingerichte badkamer met bad, douche erboven en wasmachine maakt de indeling van dit veelzijdige vakantieverblijf compleet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas