Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Renè

Tenno, Italië

 

casa-renecasa-renecasa-renecasa-renecasa-rene
Favoriet 
     

    v.a. 1.028

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Renè in Tenno

    Geniet van de zon en het landschap vanuit dit veelzijdige vakantieverblijf voor groepen van 6!

    Gelegen in een verhoogde omgeving met uitzicht op het meer, vormt dit charmante huis met 2 slaapkamers in Cologna di Tenno het decor voor een ontspannen vakantie dicht bij de nabijgelegen bezienswaardigheden van Riva del Garda.

    Het vakantiehuis ligt in een rustige omgeving langs 'Località Tegiole' in Cologna di Tenno, op 4 minuten rijden van de watervallen van 'Grotta Cascata Varone', op 7-9 minuten rijden van het conferentie- en evenementencentrum 'Riva del Garda Fiere' en op 9-14 minuten rijden van de hoogtepunten van het resort en de stranden aan het meer van Rival del Garda

    Het vakantieverblijf op de 1e verdieping beschikt over een rustige begane grond leefruimte met een stijlvolle zithoek, een dubbele slaapbank en een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv. Een tweezijdige eethoek met toegang tot het terras, een aangrenzende aparte keuken, een ruime hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed, een 2e slaapkamer met koppelbare eenpersoonsbedden, en een eigentijds ingerichte doucheruimte zijn ook inbegrepen.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome