Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Peace Of The Lake

Torbole, Italië

 

the-peace-of-the-lakethe-peace-of-the-lakethe-peace-of-the-lakethe-peace-of-the-lakethe-peace-of-the-lake
Favoriet 
     

    v.a. 947

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    The Peace Of The Lake in Torbole

    Het vakantieappartement is gunstig gelegen op slechts een paar minuten lopen van het Gardameer en verschillende attracties. Supermarkten zijn ook in de buurt voor een self-catering verblijf. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Verona Airport, op ongeveer 70 minuten rijden.



    Het appartement beschikt over een open woonkamer met eetkamer, een flatscreen-tv en een kitchenette. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast, en de bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. De moderne badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en bidet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto