Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Caterina

Toscolano Maderno, Italië

 

casa-caterinacasa-caterinacasa-caterinacasa-caterinacasa-caterina
Favoriet 
     

    v.a. 1.204

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Caterina in Toscolano Maderno

    Op een steenworp afstand van de oevers van het Gardameer en de charmante promenade langs het meer van Toscolano Maderno, gelegen aan de westelijke kustlijn in het Alto Garda Park, ligt dit prachtige appartement.

    De nabijheid is ideaal voor ontspannende wandelingen of avontuurlijke mountainbiketochten. Daarnaast kunt u het historische centrum van Toscolano Maderno en de pittoreske oever van het meer verkennen.

    Rondom het gebied liggen talloze natuurparken en waterparken waar zowel jonge als volwassen bezoekers van kunnen genieten. Voor liefhebbers van kunst en geschiedenis is er de beroemde 'Vittoriale degli Italiani', de voormalige residentie van Gabriele D'Annunzio in Gardone Riviera, en het onlangs ingehuldigde Salò-museum dat bekend staat als 'MuSa - Museo di Salò'. Bovendien kunt u heerlijk ontspannen winkelen in de schilderachtige straatjes in de buurt.







    De accommodatie bevindt zich in een zeer rustige woonwijk met weinig verkeer, in een elegant gebouw, op de begane grond (2 treden) en is verdeeld over twee verdiepingen. Bij de ingang is er een grote woonkamer met slaapbank en eethoek, aparte keuken en een badkamer met douche; een trap leidt naar de bovenverdieping waar zich een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met ligbad bevinden.

    Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het buitenterras en de privétuin, volledig omheind en ingericht met tafel, stoelen en ligstoelen, waar gasten kunnen genieten van de koele zomeravonden. Er is een flatscreen-tv in de accommodatie.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome