Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Redwood

Trieste, Italië

 

redwoodredwoodredwoodredwoodredwood
Favoriet 
     

    v.a. 348

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Redwood in Trieste

    Deze vrijstaande stacaravan is geschikt voor 5 personen. De ruime indeling zorgt voor extra comfort. Het vakantieverblijf beschikt over een zithoek met open keuken. De keuken bestaat uit een magnetron, een koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een koffiecupapparaat. Er zijn 2 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden en een hoogslaper. Alle bedden zijn extra lang (210 cm). Er zijn 2 badkamers aanwezig, beiden beschikken over een douchecabine, een wastafel en een föhn. De stacaravan beschikt over 2 aparte toiletten. Via de schuifpui kom je op de overdekte veranda. Naast het tuinmeubilair zijn er ook 2 zonneligbedden aanwezig.
    De stacaravan is uitgerust met airconditioning (tegen betaling). Parkeren kan op de centrale parkeerplaats.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 04-10-2024 voor een 3-daagse vakantie 348,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino