Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Suite 2 Ondina Viareggio 200m from sea

Viareggio, Italië

 

suite-2-ondina-viareggio-200m-from-seasuite-2-ondina-viareggio-200m-from-seasuite-2-ondina-viareggio-200m-from-seasuite-2-ondina-viareggio-200m-from-seasuite-2-ondina-viareggio-200m-from-sea
Favoriet 
     

    v.a. 805

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Suite 2 Ondina Viareggio 200m from sea in Viareggio

    Het appartement met zeezicht bevindt zich in Viareggio, op een steenworp afstand van het dichtstbijzijnde strand, restaurants, winkels en supermarkt. Dit perfecte appartement ligt dicht bij alles wat Viareggio te bieden heeft, inclusief goed uitgeruste stranden met parasols en de nodige voorzieningen. De mijlenlange promenade van de stad, bekend als La Passeggiata di Viareggio, is omzoomd met winkels, cafés en restaurants. De stad is vol met bars, ijssalons, straatvoedselkraampjes en cafés. Daarnaast zijn er musea en een carnavalscitadel die culturele evenementen huisvest.



    Het nieuw ingerichte appartement op de eerste verdieping is ontworpen voor comfort en ontspanning. Het beschikt over een open woonkamer met een eenpersoons slaapbank, een eettafel en een keuken voorzien van een koffiezetapparaat, oven en koelkast. Slaapkamer 1 heeft een kingsize tweepersoonsbed en een kledingkast, terwijl slaapkamer 2 biedt een paar eenpersoonsbedden, een kledingkast, een bureau en veel natuurlijk licht. De moderne badkamer bevat een douchecabine, bidet en wc.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi