Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Suite 3 Ondina Viareggio 200m from sea

Viareggio, Italië

 

suite-3-ondina-viareggio-200m-from-seasuite-3-ondina-viareggio-200m-from-seasuite-3-ondina-viareggio-200m-from-seasuite-3-ondina-viareggio-200m-from-seasuite-3-ondina-viareggio-200m-from-sea
Favoriet 
     

    v.a. 761

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Suite 3 Ondina Viareggio 200m from sea in Viareggio

    Ontdek Viareggio en zijn verschillende bezienswaardigheden tijdens uw verblijf in dit nieuw ingerichte appartement voor 3 personen.

    Een verblijf in dit appartement in Viareggio biedt een unieke mix van comfort en lokale charme, waardoor u een authentieke Italiaanse kustervaring ervaart. Geniet van het gemak van een huiselijke omgeving terwijl u op een steenworp afstand bent van de prachtige stranden, levendige markten en de beroemde Toscaanse keuken.

    Het een-slaapkamerappartement op de tweede verdieping is naar behoren gemeubileerd voor een aangenaam verblijf. Het heeft een klein terras dat vanuit de woonkamer toegankelijk is, waar gasten kunnen genieten van het weer en de zon. Binnen in het appartement is de woonkamer voorzien van een eenpersoons slaapbank, een eetkeuken en een digitale tv. De gloednieuwe keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, een oven en een koelkast.

    Slapen

    Slaapkamer 1: De mooie en lichte slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Deze opent naar het balkon.
    Extra: Een gast kan slapen op de eenpersoons slaapbank in de woonkamer.

    Badkamer

    De moderne badkamer heeft nieuwe voorzieningen die een ruime douchecabine, een bidet en een wc omvatten.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi