Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villatent Village Baia Blu Tortuga

Vignola Mare, Italië

 

villatent-village-baia-blu-tortuga
Favoriet 
     

    v.a. 380

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villatent Village Baia Blu Tortuga in Vignola Mare

    Voor een natuurrijke vakantie zit je op het Italiaanse eiland Sardinië goed! Verblijf bij Villatent Village Baia Blu Tortuga, een camping aan zee met vele faciliteiten voor jong en oud. Ontspan in de wellness, beleef waterpret met de kinderen in het uitgebreide waterpark, leer watersporten bij het duik- en zeilcentrum of huur een fiets om de prachtige, avontuurlijke omgeving te verkennen.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino