Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mobilhome C'era Una Volta C 2 Pax

Villanova D'Albenga, Italië

 

mobilhome-cera-una-volta-c-2-paxmobilhome-cera-una-volta-c-2-paxmobilhome-cera-una-volta-c-2-paxmobilhome-cera-una-volta-c-2-paxmobilhome-cera-una-volta-c-2-pax
Favoriet 
     

    v.a. 704

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Mobilhome C'era Una Volta C 2 Pax in Villanova d'Albenga

    Dit toeristische dorp, gelegen op een rustige en panoramische positie in het achterland van Albenga, is terrasvormig opgezet en bestaat uit bungalows, chalets/stacaravans en een gedeelte voor kampeerders. De bungalows zijn rustiek, gezellig en functioneel, eenvoudig ingericht en gedeeltelijk gerenoveerd. Ze hebben een badkamer met douche, kleine koelkast, veranda met 2 stoelen, kitchenette met 2-pitsgasfornuis. Het dorp heeft ook grote tuinen en een groot panoramisch terras en een betaalde pendelbus naar het strand in juli en augustus.

     


    Chalet-mobil huis voor 2 personen van ongeveer. Bestaat uit een woonkamer met kitchenette uitgerust met 4-pits gasfornuis en koelkast met vriesvak, slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met douche en toilet, ingerichte buitenruimte. Airconditioning en verwarming. Buitenruimte uitgerust met stoelen of banken en een tafel. Gereserveerde parkeerplaats naast de structuur.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi