Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Fontane Bilo 3

Villasimius, Italië

 

le-fontane-bilo-3le-fontane-bilo-3le-fontane-bilo-3le-fontane-bilo-3le-fontane-bilo-3
Favoriet 
     

    v.a. 592

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Le Fontane Bilo 3 in Villasimius

    De residentie Le Fontane bevindt zich in Villasimius, een plaats aan de zuidoostelijke kust van Sardinië. Gemakkelijk bereikbare stranden zoals Capo Carbonara, Porto Giunco en Punta Molentis liggen in de nabijheid. De accommodatie is op korte afstand van het stadscentrum en het strand van Simius, met de luchthaven en haven van Cagliari op ongeveer 50 km afstand.



    De 43 appartementen bevinden zich op de 1e of 2e verdieping en beschikken over balkons met tafels en stoelen. Appartementen met 3 bedden bevatten een woonkamer met een kitchenette en een bed in de muur, een slaapkamer en een badkamer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto