Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa With Volcano View

Zafferana Etnea, Italië

 

villa-with-volcano-viewvilla-with-volcano-viewvilla-with-volcano-viewvilla-with-volcano-viewvilla-with-volcano-view
Favoriet 
     

    v.a. 854

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa With Volcano View in Zafferana Etnea

    Stop de tijd en ontspan met je vrienden en familie in deze Volcano View Villa met een grote zonovergoten privétuin en dineren in de open lucht!

    Deze villa met 3 slaapkamers in het groen biedt plaats aan maximaal 6 personen en is ideaal voor gasten van alle leeftijden. Ze is uitgerust om de ultieme vakantie-ervaring te bieden op een heerlijk rustige locatie in Zafferana Etnea.

    Buiten biedt een weelderige tuin tuinhuisjes met comfortabele loungeruimtes om te ontspannen en om buiten te dineren met barbecue om te genieten van een klassieke zomerervaring. Binnen beschikt de villa over een gezellige en elegante woonkamer ingericht met een zithoek, een grote flatscreen-tv en een heerlijke overdekte eethoek.

    Voor extra gemak is er ook privéparkeergelegenheid beschikbaar.

    Het Interieur: van deze prachtige villa is gezellig en elegant, met een ruime woonkamer voorzien van een zithoek en een grote flatscreen-tv. Er is ook een binneneetruimte om samen maaltijden te genieten. De volledig uitgeruste keuken met een magnetron, oven, koelkast en koffiezetapparaat zorgt voor een zorgeloos verblijf.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino