Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oasis Biograd

Biograd, Kroatië

 

villa-oasis-biogradvilla-oasis-biogradvilla-oasis-biogradvilla-oasis-biogradvilla-oasis-biograd
Favoriet 
     

    v.a. 1.446

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Oasis Biograd in Biograd

    Welkom in onze prachtige vakantievilla in Biograd, waar ontspanning en comfort samenkomen in een serene omgeving!

    Dit charmante toevluchtsoord is een perfect toevluchtsoord voor families en vrienden en biedt ruime accommodatie voor maximaal zes gasten. Geniet van de luxe van uw eigen privézwembad, geniet van de zon en geniet van een buitendiner in de prachtig aangelegde tuin. Met een barbecueplek voor leuke bijeenkomsten en een kindvriendelijke omgeving biedt onze villa alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk uitje. Of u nu bij het zwembad ligt te loungen of buiten van uw maaltijd geniet, uw verblijf hier belooft pure ontspanning en vreugde.



    De villa biedt ruime accommodatie voor maximaal zes gasten, verdeeld over twee verdiepingen, met moderne meubels en uitnodigende woonruimtes die zijn ontworpen voor ultieme ontspanning. De volledig uitgeruste keuken zorgt ervoor dat u alles heeft wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden, terwijl de overdekte parkeerplaats handige ruimte biedt voor twee voertuigen. Omdat het hele jaar door beschikbaar is, is dit huis perfect voor een onvergetelijke vakantie. Extra voorzieningen zijn onder andere een wasmachine, airconditioning, een koffiezetapparaat en al het andere dat u nodig heeft voor een comfortabel en aangenaam verblijf.


    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar