Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Pastura

Brac Island Postira, Kroatië

 

hotel-pasturahotel-pasturahotel-pasturahotel-pasturahotel-pastura
Favoriet 
 

v.a. 506

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Pastura in Brac Island Postira

Perfect gelegen direct aan zee in het gezellige vissersdorpje Postira ligt dit fijne hotel. Verblijf in een gezellige omgeving en geniet van je vakantie bij het heerlijke zwembad, aan de kristalheldere sprankelende zee of op het buitenterras met prachtig uitzicht. Verken het dorp en de restaurants, proef de heerlijke lokale keuken, verrukkelijke vis en geniet van goede wijn.

Bij het heerlijke zwembad van het hotel kun je genieten van een verfrissende duik of een rustig moment in de schaduw met een boek. De zwembadbar serveert verfrissende drankjes en er is een klein kinderbadje voor de kinderen. Als je jezelf wilt trakteren op wat extra ontspanning, kun je een bezoek brengen aan de spa van het hotel met een fitnessruimte, sauna, jacuzzi en massagebehandelingen.


Top vakantiehuizen in Kroatië

Camping Zaton Holiday Resort

Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

Zadar