Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sv. Jakov Family Apartment

Nerezine, Kroatië

 

sv-jakov-family-apartmentsv-jakov-family-apartmentsv-jakov-family-apartmentsv-jakov-family-apartmentsv-jakov-family-apartment
Favoriet 
     

    v.a. 554

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sv. Jakov Family Apartment in Nerezine

    Deze woning is gelegen in het pittoreske dorpje Sint Jakov, aangrenzend aan het stadje Nerezine op het idyllische eiland Lošinj. De uitstekende locatie biedt gemakkelijke toegankelijkheid, dichtbij de hoofdweg. Op slechts 10 minuten lopen bevinden zich verschillende ongerepte stranden en rustige baaien, perfect om van de zee te genieten.

    Omgeving:
    Voor avontuurlijke geesten begint er direct vanuit de Omgeving: een bergpad, dat fervente klimmers naar de top van Osorš?ica leidt, de hoogste piek op het eiland. De panoramische uitzichten vanaf dit uitkijkpunt zijn adembenemend en belonen wandelaars met ontzagwekkende vergezichten. Het dichtstbijzijnde stadje, Nerezine, is slechts 2 kilometer verderop en biedt een scala aan winkels en restaurants die aan verschillende smaken en voorkeuren voldoen. Daarnaast is de belangrijkste nederzetting van het eiland, Mali Lošinj, slechts 15 kilometer rijden, met een overvloed aan voorzieningen en attracties om te verkennen.



    Het appartement belichaamt comfort en gemak. De belangrijkste woonkamer beschikt over een ruime bank die omgevormd kan worden tot een bed, naadloos geïntegreerd met een goed uitgeruste keuken, die alle uitstrekt naar een royaal terras. Deze buitenruimte dient als een rustige oase, perfect voor al fresco dineren of ontspannen te midden van de natuurlijke schoonheid van de

    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar