Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Green Hill Zagreb - Apartment Sara

Zagreb, Kroatië

 

green-hill-zagreb-apartment-saragreen-hill-zagreb-apartment-saragreen-hill-zagreb-apartment-saragreen-hill-zagreb-apartment-saragreen-hill-zagreb-apartment-sara
Favoriet 
     

    v.a. 527

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Green Hill Zagreb - Apartment Sara in Zagreb

    Dit luchtige, zonnige appartement is gelegen in een rustige woonwijk, slechts 30 minuten van het Ban Jelacic Plein, het belangrijkste plein in de benedenstad van Zagreb. De stad biedt een verscheidenheid aan attracties zoals de gotische kathedraal en de Tkal_i_eva Straat met zijn cafés in de bovenstad, evenals het Museum van Gebroken Relaties. Het appartement is ook makkelijk bereikbaar vanaf boerenmarkten zoals de Dolac markt en Britanski Trg (Brits Plein) voor boodschappen en antiek. De internationale luchthaven Franjo Tudman ligt op 40 minuten rijden.



    Het appartement beschikt over een open woonruimte met een glazen deur die naar een privébalkon leidt, een comfortabele sofa, salontafel, flatscreen TV en eettafel. De ingebouwde keuken is voorzien van een kookplaat, oven, koel/vriescombinatie en waterkoker. De hoofdslaapkamer heeft een hedendaags tweepersoonsbed en een ruime kledingkast, en de badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, WC en wasmachine.


    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar