Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

West Oasis With Terrace

Zagreb, Kroatië

 

west-oasis-with-terracewest-oasis-with-terracewest-oasis-with-terracewest-oasis-with-terracewest-oasis-with-terrace
Favoriet 
     

    v.a. 535

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    West Oasis With Terrace in Zagreb

    Dit prachtige appartement bevindt zich in een rustige woonwijk in het westelijke deel van Zagreb. Het is slechts 20 minuten van het Ban Jelacic Plein, het belangrijkste plein van Zagreb in de benedenstad. De stad biedt veel te zien en te doen, van de indrukwekkende gotische kathedraal tot het eigenzinnige Museum van Gebroken Relaties. De grootste boerenmarkt, Dolac, is slechts 20 minuten lopen, terwijl Britanski Trg (Brits Plein) slechts 15 minuten van het appartement verwijderd is. Het internationale vliegveld Franjo Tu?man in Zagreb ligt op 30 minuten rijden.



    Dit appartement biedt comfortabel plaats aan 4 personen. De open woonruimte heeft een glazen deur die uitkomt op een privéterras met buitenzitje. Binnen vindt u een comfortabele sofa, salontafel, flatscreen-tv en eethoek. De ingerichte keuken is voorzien van een kookplaat, oven, vaatwasser, magnetron, broodrooster, koel/vriescombinatie en waterkoker. De hoofdslaapkamer heeft een kingsize tweepersoonsbed en een grote kledingkast, met een extra tweepersoonsbed beschikbaar in de woonkamer. De moderne badkamer beschikt over een douche, wastafel en WC.


    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar