Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Hera

Žminj, Kroatië

 

villa-heravilla-heravilla-heravilla-heravilla-hera
Favoriet 
     

    v.a. 1.148

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Hera in Zminj

    Geniet van de zon, cultuur en gastronomische hoogstandjes van Istrië in dit rustige toevluchtsoord voor zes personen.

    Of u nu de historische bezienswaardigheden van Žminj verkent, geniet van de lokale keuken of ontspant op een nabijgelegen strand, dit is de perfecte plek om tot rust te komen en te ontsnappen aan de drukte van alledag.

    Het pand is omgeven door een royale tuin met een privézwembad, een ruim zonneterras en een schaduwrijke eethoek in de buitenlucht. Elk biedt een rustige zone om te ontspannen, te entertainen of gezellig samen te zijn.

    Het huis beschikt over drie ruime slaapkamers en twee elegant ingerichte badkamers. De woonruimtes zijn modern ontworpen met comfortabele meubels, wat de ruimte en het natuurlijke licht optimaliseert. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, voldoende opbergruimte en strakke werkbladen, ideaal voor het bereiden van maaltijden. De slaapkamers zijn rustige toevluchtsoorden met weelderig beddengoed en charmante decoratie. De badkamers bieden een vleugje luxe met moderne armaturen en afwerkingen.


    Top vakantiehuizen in Kroatië

    Camping Zaton Holiday Resort

    Camping Zaton Holiday Resort in Zadar is meer dan een camping, het is een uitgebreid vakantiepark met appartementen, stacaravans en glampingtenten. Tel daar de oneindig veel faciliteiten, de zwembaden en de ligging aan het strand bij op en u heeft ee..

    Zadar