Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gourmet & Relax & Rock Spa Hotel De La Sure

Esch Sur Sûre, Luxemburg

 

gourmet-relax-rock-spa-hotel-de-la-suregourmet-relax-rock-spa-hotel-de-la-suregourmet-relax-rock-spa-hotel-de-la-suregourmet-relax-rock-spa-hotel-de-la-suregourmet-relax-rock-spa-hotel-de-la-sure
Favoriet 
 

v.a. 344

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Gourmet & Relax & Rock Spa Hotel De La Sure in Esch Sur Sûre

4-daagse Autovakantie naar Wiltz bij Gourmet & Relax & Rock Spa Hotel De La Sure

In een idyllische omgeving, omgeven door prachtige bergen en vlak bij de schilderachtige rivier, biedt dit hotel een ideale ontsnappingsplek voor natuurliefhebbers. Geniet van diverse outdoor activiteiten, zoals wandelen en fietsen, om daarna volledig tot rust te komen in de spa. Het restaurant, gevestigd in het historische fort, serveert voortreffelijke Franse gerechten bereid met lokale producten. Dit culinaire team streeft naar perfectie en maakt van elke maaltijd een bijzondere ervaring. Voor zowel ontspanning als avontuur is deze accommodatie de perfecte keuze.
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Luxemburg

6 pers.
Lodgetent Beaufort

Kamperen in stijl, oftewel glamping. Dat is kamperen in onze luxe lodgetent Beaufort.Deze lodgetent is uitgerust met een eigen douche en toilet en een ruime veranda.In de lodgetent vindt u een ruim en gezellig woongedeelte, met kookgelegenheid. De ke..

Walsdorf