Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

15 dg cruise Noord Europa Nieuw Statendam

Alesund, Nederland

 

15-dg-cruise-noord-europa-nieuw-statendam15-dg-cruise-noord-europa-nieuw-statendam15-dg-cruise-noord-europa-nieuw-statendam15-dg-cruise-noord-europa-nieuw-statendam15-dg-cruise-noord-europa-nieuw-statendam
Favoriet 
     

    v.a. 4.419

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    15 dg cruise Noord Europa Nieuw Statendam in Alesund

    15-daagse Vakantie naar Engeland bij 15 dg cruise Noord Europa Nieuw Statendam

    Stap aan boord van de Nieuw Statendam voor een reis naar de adembenemende landschappen van Noorwegen en de betoverende charme van Schotland. Laat je verrassen door de Noorse fjorden, waar de bergen zich spiegelen in het kristalheldere water. Verken de steden Ålesund, Trondheim en Bergen, elk doordrenkt met geschiedenis en cultuur. Sta versteld van de natuurlijke pracht van Leknes en geniet van de bruisende energie van Tromso. Bereik de iconische Noordkaap en ervaar in juni de magie van de Middernachtzon, een onvergetelijk natuurlijk fenomeen. In Schotland dwaal je door de straten van Edinburgh en beklim je Edinburgh Castle. De cruise biedt een perfecte balans tussen avontuur en ontspanning, met alle luxe voorzieningen aan boord. Maak je klaar voor een reis vol onvergetelijke ervaringen!
    • ,

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden