Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2417 Appartement in Brouwershaven

Brouwershaven, Nederland

 

vz2417-appartement-in-brouwershavenvz2417-appartement-in-brouwershavenvz2417-appartement-in-brouwershavenvz2417-appartement-in-brouwershavenvz2417-appartement-in-brouwershaven
Favoriet 
 

v.a. 371

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ2417 Appartement in Brouwershaven in Brouwershaven

Knus tweepersoonsappartement in Brouwershaven

In het hart van Brouwershaven vindt u dit sfeervolle appartement, geschikt voor 2 personen. Het appartement is gelegen in het charmante stadje Brouwershaven. Aan de achterzijde geniet u van een prachtig uitzicht op de jachthaven, die in de zomer bruisend en levendig is. Wanneer u het appartement aan de voorkant verlaat, komt u terecht in de Molenstraat; een gezellige straat met diverse horecagelegenheden. Aan het einde van deze straat wordt het unieke karakter van Brouwershaven zichtbaar, met prachtige monumenten en een beschermd stadsgezicht. Bovendien heeft het stadje een levendig centrum met tal van horecaopties. Op slechts 750 meter afstand bevindt zich het Grevelingenmeer, het zuiverste zoutwatermeer van Europa, waar u diverse watersporten kunt beoefenen.

Brouwershaven is een geliefde bestemming voor watersportliefhebbers, waaronder duikers. De prachtige omgeving is ideaal voor het maken van heerlijke fietstochten en ontspannen wandelingen. Wilt u ook genieten van al dit moois? Wacht dan niet te lang met het huren van dit fraaie appartement, geschikt voor maximaal 2 personen, in het centrum van Brouwershaven.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 09-09-2024 t/m 13-09-2024 (4 dagen) 736,-   Boek
Van 16-09-2024 t/m 20-09-2024 (4 dagen) 665,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid