Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1096 Vakantiehuis in Bruinisse

Bruinisse, Nederland

 

vz1096-vakantiehuis-in-bruinissevz1096-vakantiehuis-in-bruinissevz1096-vakantiehuis-in-bruinissevz1096-vakantiehuis-in-bruinissevz1096-vakantiehuis-in-bruinisse
Favoriet 
 

v.a. 485

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1096 Vakantiehuis in Bruinisse in Bruinisse

4-Persoons Hoekhuis in Bruinisse

Dit sfeervol huisje aan de rand van Bruinisse, vlakbij het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. 

Bruinisse wordt ook wel de Mosselstad genoemd en dat is met een reden! De plaatselijke mosselkwekers zijn goed voor een derde van de aanvoer van mosselen in Nederland. Wanneer u hier iets meer over wilt weten. In de omgeving vindt u Zierikzee, de hoofdstad va Schouwen-Duiveland, met haar vele authentieke eigenschappen. In de buurt vindt u daarnaast het interessante Deltapark Neeltje Jans en Ouwerk, waar het Watersnoodmuseum is gevestigd. Gaat u liever een dagje naar het strand? Dan bent u in no time in Renesse, waar lange stranden, gezellige terrassen en een bruisend uitgaansleven goed vertegenwoordigd zijn.

Aangezien u zich aan het Grevelingenmeer en op Schouwen-Duiveland bevindt zijn er nog zoveel meer mogelijkheden, denk hierbij aan duiken, vissen, golfen, wandelen, zeilen, fietsen, paardrijden, surfen en kitesurfen. En dit alles in de directe nabijheid. Geniet van de prachtige natuur en de pittoreske dorpjes in de omgeving of zoek het iets verder weg met een bezoekje aan Antwerpen, Veere of Middelburg. U heeft met het huren van dit vakantiehuis in Bruinisse alle troeven van Zeeland tot uw beschikking!


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 20-09-2024 t/m 27-09-2024 (7 dagen) 837,-   Boek
Van 23-09-2024 t/m 27-09-2024 (4 dagen) 507,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn